Sobota, November 28, 2020

Ponudba za vse letne čase Wink

ELEKTRIČNI KOPALNIŠKI RADIATORJI ATLANTIC

 

DORIS2

ELEGANTNI KOPALNIŠKI RADIATOR Z VENTILATORJEM IN PRAKTIČNIM UPRAVLJANJEM

PREDNOSTI IN KORISTI

Hitro ogrevajoč, neslišni in eleganten Doris 2 Atlantic kopalniški radiator je na razpolago v različnih izvedbah za skladno prilagoditev v vsaki kopalnici in izpolnjevanju vseh zahtev. Stenska montaža je zelo enostavna s povezavo na električno vtičnico na razdalji približno 30 cm pod radiatorjem.

Glede na model ima Doris 2 Atlantic kopalniški radiator veliko različnih možnosti funkcij: temperaturni senzor prostora, turbo ventilator s časovnikom in priročno odstranljiv prašni filter (model z ventilatorjem) več tarifen termostat, gumb za preklaplanje delovanja-pozimi/poleti (kombineran model), ki omogoča varčevanje z energijo ter nižje stroške obratovanja in sistem za preprečevanje umazanije (Anti Staining Process), ipd.

Doris 2 Atlantic kopalniški radiator je zelo prijazen uporabniku z enostavno nadzorno ploščo in učinkovitimi gumbi za upravljanje, ki so zlahka dostopni na čelni strani aparata.

ZAKAJ IZBRATI DORIS 2 ATLANTIC KOPALNIŠKI RADIATOR? 

Z Doris 2 Atlantic kopalniškim radiatorjem so razvojni strokovnjaki v podjetju Atlantic dosegli odlično razmerje med vrhunsko tehnologijo in eleganco. Odvisno od modela, Doris 2 atlantic kopalniški radiator lahko ogreva 100% na elektriko ali konbinerano v povezavi z centralnim ogrevanjem. Doris 2 dvojni energetski modul (dual energey model) lahko pozimi v ogrevalni sezoni deluje povezan na sistem centralnega gretja, v prehodnem obdobju in poleti pa lahko za delovanje uporablja vgrajen električni turbo ventilator.

Doris 2 Atlantic kopalniški radiator za delovanje sistem tekočinskega ogrevanja z kroženjem ogrevalne tekočine v radiatorskih ceveh in s konstrukcijo v obliki lestve omogoča učinkovito sušenje tudi večjih brisač. Omogoča hitro in nežno ogrevanje za optimalno udobje pri sušenju več brisčah hkrati.

Izvedenka z "turbo mode" funkcijo omogoča dodatno moč in hitri odziv. Doris 2 Atlantic kopalniški radiator je konbinacija elegance, enostavnosti in učinkovitosti.  

OSNOVNE TEHNIČNE ZNAČILNOSTI

-3 modeli klasični,ventilatorski in klasični kombineran z ventilatorji

- Bela barva(RAL9016)

- Grelec od 500 do1000w +1000w( verzija z turbo ventilatorjem).

-6 stopenjska regulacija udobno/confort, Udobno/confort-1°C, Udobno/confort-2°C, Ekonomično/Economy, Proti zamrzovalna/Frost-free, Izklopljeno/Stop

-Zaščita IP24 varnostni termostat proti pregrevanju,LED indikator ogrevanja.

 

 

MODEL  EL.MOČ  RADIATORJA   EL. MOČ TURBO GRELNIKA  ŠIRINA   VIŠINA   DEBELINA   CENA Z 22%DDV 
DORIS FAN 750/+1000 - 1000W 550mm  1239mm  105mm 339 €
DORIS MIXED FAN 750/+1000 571W 1000W 550mm 1239mm 105mm 349 €

 

 

AKCIJA


Izdelke v akciji si lahko ogledate TUKAJ.

STORITVE


Naše storitve si lahko ogledate TUKAJ.